top of page

Om Vara Träningscenter

Här berättar vi om oss

image00000011.jpg

Vara Träningscenter som grundades år 1997 är ett familjeföretag som ägs Camilla Lidberg. Under årens lopp har gymmet utökat sin maskinpark och erbjudit det senaste inom gruppträning varje år.

På Vara Träningscenter blir du alltid varmt mottagen. Med våra 25 år på nacken har vi många års erfarenhet inom yrket. Genom utbildningar, föreläsningar och kurser ser vi alltid till att ligga steget före och hitta nyheter som våra medlemmar gillar och vill ha. Våra ledare är utbildade och kompetenta inom sina speciella områden så att du som medlem ska känna dig säker och trygg med deras arbete.

Vi ser till våra medlemmars behov genom att genomföra en personlig hälsoplan och uppföljningar flera ggr per år. På så vis hjälper vi dig att nå dina mål och tillsammans åstadkomma underverk med din hälsa! Det är till oss du ska vända dig om du vill ha resultat av din träning!

År 2017 blev Vara träningscenter utsedd till årets CMS -Club 2016.

Medarbetare

På våra bemannade tider finner du alltid någon av oss. Vårt jobb är att tillgodo se dina behov!

Jobba hos oss

Till och från är vi i behov av ny personal så är du intresserad av att jobba i vårt TEAM så skicka in en förfrågan inklusive ett personligt brev och ditt CV. Vi återkopplar med svar inom kort.

Lediga jobb just nu
bottom of page